پاسخ: مشاوره برای خرید سیستم جهت گیم های نسل آینده + 3DsMAX + Render => بودجه 4 میلیون
نقل قول:
این سیستم ببینید خوبه ؟؟ بین چند تا قطعش نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم
کولر اینا خوبه یا مدل ارزونتر بردارم؟ هر کدوم این کولر ها چقدر دما رو میارن پایین ؟
ASUS H87-Plus
or
GIGABYTE H87-D3H
Intel Core™ i7-4770
Thermalright HR-02 Macho
or
ThermalRight True Spirit 120M
ASUS GTX 770 OC DCII 2GB
or
ASUS GTX 760 OC DCII 2GB
Kingston HyperX Blu 1600MHz 2*4GB
WD Blue 1 TB 7200Rpm 64MB
ASUS 24X DVD-RW
Green 700A-HP
RaidMax Case Raptor
ممکنه قیمت هر قطعه را بنویسید تا راحت تر بشه در موردش صحبت کرد
پاسخ: مشاوره برای خرید سیستم جهت گیم های نسل آینده + 3DsMAX + Render => بودجه 4 میلیون
ویرایش کردم
بعد به نظرتون 760 برای 1600*900 کم نمیاره یه وقت ؟؟
1 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
این سیستم ببینید خوبه ؟؟ بین چند تا قطعش نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم
کولر اینا خوبه یا مدلارزونتر بردارم؟ هر کدوم این کولر ها چقدر دما رو میارن پایین ؟
ASUS H87-Plus = 360
or
GIGABYTE H87-D3H = نمیدونم
Intel Core™ i7-4770 =929
Thermalright HR-02 Macho = 142
or
ThermalRight True Spirit 120M = 120
ASUS GTX 770 OC DCII 2GB =1260
or
ASUS GTX 760 OC DCII 2GB = 920
Kingston HyperX Blu 1600MHz 2*4GB = 260
WD Blue 1 TB 7200Rpm 64MB = 185
ASUS 24X DVD-RW = 60
Green 700A-HP = 312
RaidMax Case Raptor = 300
مادربرد گیگابایت حدود 400 تومن قیمت داره که به نظرم بین این دو به دلیل گارانتی بهتر آواژنگ مادربرد گیگابایت را تهیه کنید
به دلیل دایرکت تاچ نبودن من هیچ کدوم از این 2 فن را برای پردازنده های هسول پیشنهاد نمیکنم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
DEEPCOOL FROSTWIN به قیمت حدود 130 بنظرم بهتر باشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اختلاف فن استوک و این فنها نسبت به دمای محیط و تحویه کیستون متفاوته ولی در برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] تفاوت دمای یک پردازنده 2500k آورکلاک شده با فن استوک و این فن حدود 25 درجه است
گرافیک 760 برای مانیتور شما و بازیهای معمول کاملا کافی است
بنظرم اگر بودجتون اجازه میده پردازنده را سری k بردارید که بعدا بتونید با یک آورکلاک معقول استفاده بهینه از سیستمتون داشته باشید
من هم در مورد خنک کننده دیپ کول با نیما موافقم . مادربرد و گرافیک رو هم گیگابایت بگیر . 760 با این مونیتور شما کاملا جوابگوست
760 تقریبا تا چند سال دیگه جواب میده ؟
این کولر ها چطورن ؟
Deepcool GAMMAXX 400
Tuniq Tower 120 Extreme
Enermax ETS-T40-W
نطر خودم بیشتر روی تونیک هست
نقل قول:
760 تقریبا تا چند سال دیگه جواب میده ؟
این کولر ها چطورن ؟
Deepcool GAMMAXX 400
Tuniq Tower 120 Extreme
Enermax ETS-T40-W
نطر خودم بیشتر روی تونیک هست
نمیشه دقیق گفت ولی معمولا بازیهای جدید کارتهای 3-4 سال پیش را ساپورت میکنند
چون اگر رنج گرافیک کارتها را محدود کنند فروش بازیشون به شدت پائین میاد
این کولرها دایرکت تاچ هستند گاما 400 را به دلیلی قیمت مناسب میپسندم ولی اگر بودجه دارید میتونید فنهای دوم یا سوم را تهیه بفرمائید
البته معمولا اختلاف دما بین این فنها زیاد نیست و بنظرم ارزش هزینه خیلی زیاد را ندارند ( اختلاف این فنهای هیت پایپی با فن استوک زیادی ولی اختلاف دمای این فنها با هم در حد 2-3 درجه است )
ممنون از مشاوره تون :give_rose::11():
با یک دو دو تا 4 تا اقدام به خرید میکنم
نقل قول:
ممنون از مشاوره تون :give_rose::11():
تصمیم بر این گرفتم که 760 با 4770K تهیه کنم
میشه تقریبا همون سیستم پیشنهادی آقا حسام + تغییراتی که در کولر و ... به وجود اومد
انتخاب خوبی هست . تبریک میگم .